Procesul SEO

Image

Search Engine Optimization prescurtat SEO, in limba romana se traduce optimizare pentru motoarele de cautare. SEO se caracterizeaza printr-un procedeu care are ca rezultat pozitionarea cat mai buna a unei pagini web, la cautarile rezultate de motoarele de cautare astfel cei ce cauta website-ul dumneavoastra sa-l gaseasca usor.
Motorul de cautare reprezinta cea mai rapida modalitate de cautare pe internet si cea mai folosita modalitate de catre oameni pentru a gasi informatie. Teremenul de SEO a fost folosit pentru prima data la mijlocul anilor ’90 cam in aceeasi pedioada cu creearea primului site. Ultimii ani au inregistrat un numar tot mai mare de companii care folosesc ce detin site-uri pentru promovarea produsului care ulterior sporesc vanzarile. Asta face ca procesul SEO sa rezulte ca principalul element in stategiile de internet marketing.
Otimizarea SEO a site-urilor este cea mai eficienta si cea mai practicata metoda pentru a creste popularitatea unui site.
Un rol important a procesului de cautare “search” sunt cuvinetele cheie “keywords” cu ajutorul acestora motorul de cautare poate finaliza o actiune cat mai eficienta; este nevoie de mentinerea frecventei cuvintelor cheie.
Precesul de optimizare a unui site se poate face prin doua metode On-Page si Off-Page ambele fiind la fel de eficiente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s