Importanta SEO

Image 

Inainte de a incepe procedeul de optimizare web pentru un website se analizeaza foarte bine situatia actuala a site-ului adica:
-pozitia curenta in motoarele de cautare
-informatiile externe
-felul in care keyword-urile sunt inglobate in pagina
Tinand cont de acestea, trebuie sa te asiguri ca site-ul ajunge in atentia persoanelor interesate de acel serviciu sau produs. Nu se poate preciza cu exactitate timpul necesar pentru o optimizare corespunzatoare, acesta poate varia de la cateva zile pana la cateva luni in fuctie de complexitate.
Search Engine Otimization (SEO) reprezinta procesul prin care un site urca in topul printre primele rezultate intr-o cautare in Google, adica modul prin care popularitatea site-ului consta in obtinerea cat mai multor linkuri intr-un site sau articol. Mai exact SEO poate fi sinonim cu publicitate online sau promovare. Modul de promovare poate fi de mai multe tipuri ca: cu plata, banner sau reclama inclusa in motoarele de cautare. Publicitatea Online poate oferi posibilitatea de a interactiona cu potentialii clienti. In anii trecuti sub numele de “blogosfera” circula cea mai credibila sursa de informare iar astazi acesta poate influenta anumite branduri sa se intrebuinteze de acest lucru.
Pentru a oferii credibilitate absoluta afacerii tale online trebuie sa fi in permanenta atent la nivelul de optimizare site pentru ca domeniul SEO se afla intr-o continua schimbare. Cel mai folosit motor de cautare din Romania; Google intervine cu shimbari esentiale algoritmelor de pozitionare adica exista posibilitatea ca ceea ce fuctioneaza astazi sa nu mai fuctioneze maine. Cele mai esentiale elemente care asigura succesul unei afaceri din puct de vedere al optimizarii site-ului il constituie prezenta in social media.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s