Albirea dentara

Image

Alibirea dentara se poate realiza printr-un tratament si este considerata metoda cea mai folosita in estetica dentara. Se pare ca aspectul dintilor a intrat in atentia tot mai multor persoane, se pare ca tot ce tine de “trend” pune presiune asupra “look”-ului nu numai cu referire la vestimentatie. Albirea dentara a fost practicata de mult timp in cabinetele stomatologice a tarilor din vest dar ultimii ani a facut prezenta acesta operatie banala de cosmetizare a dintilor si in cabinetele stomatologice din Romania.
Astazi toate cabinetele de stomatologie din tara sunt dotate cu elemente necesari iar dentistul este perfect capabil pentru a sustine acesta operatie a carorui rezultat multumeste pe toti.
Cabinetele stomatologice din Bucuresti realizeaza albiri dentare cu laser sau gutire rezultatele fiind foarte bune in comparatie cu albirea clasica. Albirea dentara este defapt un proces de decolorare a petelor smaltului si ale dentinei. Cele mai intanlite intrebari despre albirea dentara sunt legate de solutiile de albire. Dupa o albire realizata corespunzator este recomandat urmarea unor tratamente urmate de sedinte de fluorizare iar in urma acestora, riscul unei afectiuni a danturii este inexistent. Exista si un procent foarte mic de persoane care au simtit un discomfort in zona dintilor dupa albire insa de cele mai multe ori acestea dispar dupa cateva zile. In fuctie de igiena orala a fiecarui pacient efectul albirii poate dura pana la doi ani. Dupa tratamentul de albire nu este recomanda consumarea cafelei, cola, vin rosu si evitarea tigarilor pe cat posibil.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s